Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر ری گفت: شرکت آب منطقه ای استان تهران احداث 2 تصفیه خانه در مسیر آب های روان را پیشنهاد کرده بود که تا کنون اقدامی جدی برای کنترل و مدیریت آلودگی اراضی این شهرستان انجام نداده است.

زهره عبادتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سالانه حدود 350 تا 400 میلیون متر مکعب روان آب از مسیل سرخه حصار و فیروز آباد تهران وارد زمین های کشاورزی شهر ری می شود که در طول مسیر فاضلاب های خانگی، مراکز خدماتی و شهری را به زمین های کشاورزی همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شرکت آب و منطقه ای تهران 2 طرح را برای کنترل این آلودگی معرفی کرد که شامل ایجاد 2 تصفیه خانه در مسیر این مسیل ها بود که بهترین راهکار محسوب می شد ضمن این که کمکی برای سیراب کردن اراضی در شرایط کم آبی نیز بود این در حالی است که هنوز طرحی عملیاتی و اجرایی نشده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر ری ادامه داد: این اداره نیز راهکارهای کوتاه مدتی از جمله تسریع در ایجاد شبکه جمع آوری فاضلاب توسط شرکت آب و فاضلاب تهران، لایه روبی، نصب زباله گیر و پسماند گیر در مسیر این مسیل ها توسط شهرداری تهران و ملزم کردن مراکز خدماتی و درمانی به نصب سیستم تصفیه را ارائه کرده است.
وی با اشاره به اینکه با واحدهای آلاینده صنعتی و صنفی در این باره برخورد جدی صورت گرفته است گفت: این اداره واحدهای آلاینده را شناسایی و با صدور اخطار و ایجاد پرونده در مراکز قضایی نسبت به وضعیت این واحدها اقدام کرده همچنین اداره کل محیط زیست استان تهران نیز در این زمینه اقداماتی از جمله الزام مراکز درمانی و خدماتی به نصب سیستم تصفیه انجام داده است.
عبادتی تصریح کرد: مهمترین منشا ورود روان آب های آلوده از تهران است که باید جلوی این فاضلاب به صورت کلی و جدی تر گرفته شود چرا که ورود این روان آب ها به اراضی کشاورزی باعث آلوده شدن زنجیره غذایی می شود.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته اراضی که برنج در آن ها کشت شده بود با کمک نهادهایی از جمله جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان شناسایی و نسبت به معدوم سازی آنها اقدام شد ضمن اینکه با کاشت صیفی جاتی که از این منبع آبی تغذیه کرده بودند نیز برخورد شد ولی این اقدام ها به تنهایی کافی نیست.
وی با بیان اینکه متولی اصلی مدیریت این روان آب ها آلوده شرکت آب منطقه ای استان تهران است گفت: باید سایر نهادها از جمله شرکت آب و فاضلاب و شهرداری نیز با ارائه راهکارهایی این وضعیت را مدیریت کنند تا سلامت شهروندان به خطر نیافتد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر ری گفت: تا زمان اجرایی شدن طرح های بلند مدت باید راهکارهای مناسب کوتاه مدت نیز به صورت مستمر پیگیری شود.
تهرام/8138//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي محيط زيست آب منطقه اي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق